Motonet GP- sarja käyntiin Jyväskylässä – Hanki liput nyt ja hyödynnä Early Bird-hinnat

Yleisurheilun Motonet GP-sarja alkaa Jyväskylän Motonet GP:ssä Harjulla 7. kesäkuuta. Jyväskylän Kenttäurheilijoiden (JKU) järjestämä kilpailu, kuten sarjan muutkin kilpailut, kuuluu tänä vuonna Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) Continental-kilpailusarjan pronssisarjaan.

Pronssisarjaan nousu lisää kilpailun kansainvälisyyttä, sillä osallistujia on vähintään kahdeksasta maasta ja jokaisessa gp-lajissa on vähintään kolmen maan edustus.

– JKU on kokenut kisajärjestäjä ja yhdessä osaavien toimitsijoiden kanssa saamme kisat toimimaan upealla Harjun stadionilla, JKU:n toiminnanjohtaja Markku Koistinen vakuuttaa.

Pronssitasolle nousu näkyy palkintorahoissa ja tarjoaa urheilijoille mahdollisuuden hyviin rankingpisteisiin.

Tarjolla 14 kovaa lajia

Jyväskylän Motonet GP:n lajikattaus on laaja. Jyväskylässä kilpaillaan seuraavissa lajeissa:

Miehet: 100 m, 400 m, 1500 m, 3000 m, 110 m aj, 3-loikka ja moukari

Naiset: 100 m, 400 m, 800 m, 100 m aj, korkeus, pituus ja keihäs

Lajeista nk. A-lajeihin eli korkeamman palkintorahan kategoriaan kuuluvat miesten 110 metrin aitajuoksu ja 1500 sekä naisten 100 metrin aitajuoksu ja korkeus. Kilpailun niin sanotut kansalliset lajit ovat naisten 3000 metrin esteet, miesten ja naisten 100 ja 400 metrin ratakelaus, miesten ja naisten tuolikeihäs sekä T11-luokan pituus.

Lipunmyynti alkaa 1.4. – hyödynnä Early Bird-hinnat huhtikuussa!

Lipunmyynti alkoi aprillipäivänä Liveton verkkokaupassa. Sekä pääkatsomoon että aluekatsomoon on tänä vuonna kaksiportainen hinnoittelu. Perinteiseen tapaan opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, alle 18-vuotiaat sekä invapaikkaanoikeutetut saavat lippunsa alennettuun hintaan ja aikuisen sylissä istuvat lapset pääsevät kisatunnelmaan ilmaiseksi.

Tarjolla on myös VIP-lippupaketteja parhaaseen A-katsomoon. Tutustu ja lue lisää: tästä linkistä

Lippuja voi myös ostaa suoraan JKU:n toimistolta (Kuntoportti 3) seuraavina ajankohtina: ma 17.4. klo 13-15, to 4.5. klo 13-15 ja to 1.6. klo 13-15. Lisäksi lippuja voi ostaa la 27.5. kauppakeskus Sepästä klo 11-15.

Lisätiedot: 

Markku Koistinen, Toiminnanjohtaja, Jyväskylän Kenttäurheilijat, markku.koistinen@jku.fi