Jyväskylän Motonet GP:ssä bonus EM -tai olympiarajasta ja SE-tuloksesta

Jyväskylän Motonet GP -kilpailussa 8. heinäkuuta arvostetaan kovia tuloksia. Kilpailussa urheilijoilla on kannustimena tulosbonus ja lisäksi Kansainvälisen yleisurheiluliiton (WA) pistetaulukon mukaan kisan parhaalle urheilijalle on luvassa 1000 euron palkinto. Tulosbonuksen rajatuloksina ovat Pariisin EM-kisojen ja Tokion olympialaisten tulosrajat.

Vaikkei EM- ja olympiakisoja tänä vuonna järjestetä, Jyväskylän Motonet gp:n järjestäjät haluavat palkita urheilijat kovista suorituksista. Mikäli urheilija rikkoo Pariisin EM-kisarajan Jyväskylässä hän saa 200 euron bonuksen. Tulosbonus olympiarajan rikkomisesta on 600 euroa.

Suomen ennätyksestä on Jyväskylän kilpailussa luvassa SE-bonus. Tulosbonukseen oikeuttava tulos tulee tehdä ennätyskelpoisissa olosuhteissa, mutta pikajuoksuissa tulosbonusrajan voi rikkoa myös alkuerissä. Urheilija voi saada kilpailussa vain yhden bonuksen.

Lippuja tarjolla rajoitettu määrä

Jyväskylän Motonet GP kilpaillaan Harjun stadionilla keskiviikkona 8.7.2020. Uusien ohjeistusten mukaan GP-kilpailuun voidaan myydä rajoitettu määrä lippuja.

Turvallisuus huomioiden Harjun stadionin katsomot on jaettu kolmeen lohkoon: A1, A2 ja takasuora. Kullakin katsomolohkolla on erilliset sisäänkäynnit, kahvio ja omat wc-tilat. Liput ovat myynnissä vain ennakkoon .https://www.motonetgp.fi/jyvaskyla/aikataulu-ja-paasyliput/

Jyväskylän Motonet GP -kilpailuun voi ilmoittautua tämän viikon sunnuntaihin 28.6. saakka https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25506. Järjestäjällä on oikeus rajoittaa osanottajamäärää. Alustava aikataulu löytyy Motonet GP:n nettisivuilta https://www.motonetgp.fi/jyvaskyla/aikataulu-ja-paasyliput/.