Hyvä median edustaja, tervetuloa Jyväskylän Motonet GP-kilpailuun!

Viesti hyväksytystä akkreditoinnista on lähetetty medialle ohjeineen. Mediatilaisuus järjestetään 21.5. klo 17.30 Harjun stadionilla. Ilmoittautumiset ja lisätiedot:  Heli Toivola, helitoivola39@gmail.com tai 0405801659

Saapuminen Harjun stadionille:

Harjun kampuksen pysäköintialueella on varattu medialle parkkipaikkoja. Kilpailukansliasta akkreditoituneet median edustajat saavat mediapassin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Kilpailukanslia sijaitsee Harjun stadionilla A1-porttia vastapäätä. Lisäksi valokuvaajat saavat kuvausliivin, joka on pakollinen kilpailualueella liikkuessa. Liivejä on rajoitettu määrä, joten kerro ”photo”-liivin tarve akkreditoitumisen yhteydessä tai viimeistään kisakansliassa. Median portti mediakatsomoon siirryttäessä sijaitsee A1-portin oikealla puolella.

Kentällä:

Kentällä liikkuessa pitää ottaa huomioon urheilijoiden suoritukset, YLE:n kamerat ja turvavälit.  Kilpailukanslia on avoinna keskiviikkona 22.5. klo 14.00 – 20:00. Kentällä katettu mediakatsomo sijaitsee etusuoran päässä, portista sisääntullessa oikealle. Mediatila löytyy myös kioskirakennuksessa, missä tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa. Urheilijahaastattelut tehdään nk. mixed zone-alueen vieressä YLE:n haastattelujen jälkeen.

Yleistä:

Tutustu Harjun stadionin pohjakarttaan ennen alueelle tuloa: https://www.motonetgp.fi/jyvaskyla/kartta/

Palvelemme Sinua parhaamme mukaan Motonet GP:hen liittyvissä asioissa. Seuraamme kilpailuja sosiaalisen median kanavissamme, josta voitte myös poimia materiaalia. Avustamme myös kuvatarpeiden osalta.

Toivomme, että median edustajat lähettäisivät linkin tekemiinsä kisauutisiin.

Lämpimästi tervetuloa Jyväskylään Motonet GP-kisoihin!

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö: Heli Toivola 040-5801659, heli.toivola39(a)gmail.com
Pääsihteeri: Markku Koistinen 040-7069195, markku.koistinen(a)jku.fi
Kisatoimisto: 014-218031, toimisto(a)jku.fi