Median akkreditoituminen

Median edustajien akkreditointi:
Akkreditoinnit pyydetään tekemään 2.7.2020 mennessä nettilomakkeella.


KUTSU

Tervetuloa Jyväskylän Motonet GP:n mediatilaisuuteen Harjun stadionille!

Motonet GP Jyväskylä on huipputason yleisurheilukilpailu, jossa urheilee kuuma kotimaan yleisurheilun kärki 18 lajissa. Kisa järjestetään toista kertaa Jyväskylässä ja olemme iloisia, että tänä poikkeuksellisena kesänä voimme ottaa noin 1000 katsojaa sisään luonnonkauniille Harjun stadionille. Kannustavan yleisön voimin uskomme uusia Suomen ennätyksiä syntyvän.

Mediatilaisuudessa paikalla kuulumisiaan kertovat Nooralotta Neziri, Ella Junnila ja Topi Raitanen. Paikalla JKU:n puolesta kisojen pääsihteeri, toiminnanjohtaja Markku Koistinen ja urheilijoita haastattelee SUL:n viestintäjohtaja Tapio Nevalainen.

 

Aika : 7.7. klo 18 -19.

Paikka: Harjun stadion, Ihantolantie 3

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan 7.7 klo 12 mennessä osoitteeseen:

toimisto(a)jku.fi.

 

Lisätietoja: viestintä Heli Toivola, p. 040 580 1659, helitoivola39@(a)mail.com


SAAPUMINEN:

Harjun kampuksen pysäköintialueella on varattu medialle parkkipaikkoja. Pysäköintialueena toimii myös Jyväskylän ammattikorkeakoulun Rajakadun kampuksen P-alue. Kilpailukansliasta akkreditoituneet median edustajat saavat mediapassin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Kilpailukanslia sijaitsee Harjun stadionilla A1-porttia vastapäätä. Lisäksi valokuvaajat saavat kuvausliivin, joka on pakollinen kilpailualueella liikkuessa. Liivejä on rajoitettu määrä, joten kerro ”photo”-liivin tarve akkreditoitumisen yhteydessä tai viimeistään kisakansliassa. Median portti mediakatsomoon siirryttäessä sijaitsee A1-portin oikealla puolella.

KENTÄLLÄ:

Kentällä liikkuessa pitää ottaa huomioon urheilijoiden suoritukset, YLE:n kamerat ja turvavälit.  Kilpailukanslia on avoinna ke 8.7. klo 14.00 – 20:00. Kentällä katettu mediakatsomo sijaitsee etusuoran päässä, portista sisääntullessa oikealle. Mediatila löytyy myös kioskirakennuksessa, missä tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa. Urheilijahaastattelut tehdään nk. mixed zone-alueen vieressä YLE:n haastattelujen jälkeen turvavälejä noudattaen.

YLEISTÄ:

Tutustu Harjun stadionin pohjakarttaan ennen alueelle tuloa: https://www.motonetgp.fi/jyvaskyla/kartta/. Koronarajoitusten takia pyrimme turvallisuuteen myös median työskentelyssä, joten käytäthän käsidesiä ja noudata turvavälejä. Käsidesiä on saatavilla porteilta, kioskeilta, katsomoiden edestä sekä mediatilasta.  

Palvelemme Sinua parhaamme mukaan Motonet GP:hen liittyvissä asioissa. Seuraamme kilpailuja sosiaalisen median kanavissamme, josta voitte myös poimia materiaalia. Avustamme myös kuvatarpeiden osalta.

Toivomme, että median edustajat lähettäisivät linkin tekemiinsä kisauutisiin.

Lämpimästi tervetuloa Jyväskylään Motonet GP-kisoihin!

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö: Heli Toivola 040-5801659, helitoivola(a)@gmail.com
Pääsihteeri: Markku Koistinen 040-7069195, markku.koistinen(a)jku.fi
Kisatoimisto: 014-218031, toimisto(a)jku.fi