Andersson ja Mörö Espoon kisojen tähtiä

Andersson ja Mörö Espoon kisojen tähtiä

Yleisurheilun Motonet GP -sarja alkaa Espoon Leppävaaran kentällä kesäkuun 13. päivä. Kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Esko Kuha odottelee kisasarjalle hyvätasoista avausta.

– Luvassa on useita mielenkiintoisia lajeja, kuten naisten seiväs Saga Anderssonin johdolla ja miesten 400 metrin aidat Oskari Mörön johdolla. Myös naisten 100 metrin aidat ja miesten 1500 metriä ovat rakentumassa varsin tasokkaiksi lajeiksi, Kuha sanoo.

Heti Motonet GP -kilpailua seuraavana päivänä Leppävaaran kentän valloittavat nuorisoyleisurheilun suurtapahtuman Youth Athletics Gamesin urheilijat. Heitä nähdään paikalla myös Motonet GP:n katsomossa.

– YAG:n passin hankkineet pääsevät passilla katsomaan Motonet GP -kilpailua, Kuha kertoo.

Espoon Leppävaaran kentällä on viime vuosina nähty tasokkaita Tähtikisoja ja kansallisia kisoja. Onnistuneista kisajärjestelyistä on rutkasti rutiinia.

– Uskon, että pystymme tarjoamaan espoolaisille ja koko pääkaupunkiseudun yleisurheilun ystäville kovatasoisen ja mielenkiintoisen Motonet GP:n avauksen. Kannattaa tulla paikan päälle Leppävaaraan, Kuha sanoo.