Katsojaohje Kuortane Games 2021

Arvoisa Kuortane Games katsoja

Olet lunastanut lipun lauantaina 26.6. järjestettävään Kuortane Games tapahtumaan. Olette lämpimästi tervetullut kisoihimme, jonne on luvassa hyvää säätä ja hyviä urheilutuloksia, ja saatetaanpa nähdä yksi huima keihäsennätyskin.

Koronan takia saatte tässä muutamia lisätietoja tapahtumaan saapumiseen ja toimimiseen. Jos ole kipeä tai tunnet sairastumisen oireita, älä tule paikalle. Jos tulet paikalle, noudata turvaetäisyyksiä sekä hygieniasuosituksia käsien puhdistamisen ja yskimisen suhteen. Tapahtumaan annetaan vahva maskisuositus, vaikkakin tilanne alueellamme on hyvä. Lisäksi kosketuspintojen puhdistusta on tehostettu tapahtuman aikana. Kaikki toimet on tarkoitettu meidän kaikkien turvalliseen tapahtumaan ja tartuntojen minimoimiseen. Paikalle on tulossa paljon ihmisiä, mutta katsomossa on hyvä jättää mahdollisuuksien mukaan yksi paikka sinun tai samaan perheeseen/seurueeseen kuuluvien kanssa suhteessa toisiin katsojiin.

Kentällä sisääntuloväylillä jaettavasta kisaoppaasta löydät kioskien sijainnit ja hinnastot sekä takaosasta aluekartan kentästä. Kisaoppaaseen oli painovaiheessa tullut vahingossa vääriä ennätyslukuja, joita varten jaossa on erillisiä ennätysliitteitä lähettyvillä.

Saapuessasi paikalle (pääkatsomo/nimikkokatsomo tai takakatsomo) tutustu ennakkoon ​aluekarttaan, ja käytä määrättyjä sisääntuloväyliä omaan katsomoosi. Ostamasi lippu on voimassa siinä lohkossa, johon se on hankittu, jolloin kapasiteettia on pystytty paremmin hallitsemaan. Pääkatsomossa ja nimikkokatsomossa (lohkot 1-3) sekä takakatsomossa (lohkot 4-5) voi liikkua koko alueella. Kullakin alueella on tarjolla 2-3 myyntipistettä ja vessoja. Lipuntarkastuksessa, kahvioissa ja muissa tiloissa pidetään vähintään yksi metri edellä oleviin. Kentällä on useita käsidesipisteitä sisääntuloväylillä, kahvilapisteissä, vessoissa ja katsomon keskellä, joita on hyvä käyttää aina kun on mahdollista. Tätä tukemaan on kiinnitetty ohjeita sekä jonotusviivoja eri paikoissa, joista myös kisan aikana kuulutuksin muistutetaan.

Kokonaisuudessaan tapahtumaan saapuu noin 1700-2000 ihmistä. Katsojien tulee kokoajan pysyä omilla alueillaan ja vähentää esimerkiksi urheilijoiden tartuntariskiä. Urheilijoille on varattu oma katsomonsa huoltorakennuksen luona.

Tervetuloa Kuortaneelle nauttimaan kisatunnelmasta turvallisesti.

Kisaterveisin,

Tuomas Mikkola
Pääsihteeri
tuomas.mikkola@kuortane.fi
0406317442